Κτηματολόγιο: Παράταση δηλώσεων για δήμους της Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Κτηματολόγιο: Παράταση δηλώσεων για δήμους της Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Κτηματολόγιο: Την παράταση προθεσμιών υποβολής εκπρόθεσμων δηλώσεων και κατάθεσης αιτήσεων διόρθωσης προδήλου σφάλματος για τους Δήμους Ηράκλειας, Σερρών και Σιντικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε το Κτηματολόγιο.

Συγκεκριμένα:

Καθορίζεται η 26η Μαΐου 2021, ως ημερομηνία μέχρι την οποία είναι επιτρεπτή η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 του ν. 2308/1995 και η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 και παρ. 5 του άρθρου 6 του ν. 2308/1995, στις υπό κτηματογράφηση περιοχές, για το σύνολο των ακινήτων που βρίσκονται στους Καλλικρατικούς Δήμους Ηράκλειας, Σερρών και Σιντικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών της Σύμβασης με κωδικό ΚΤ2-05.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/36BiHUF
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη