Λαμία: Ανέβηκε για να μείνει

Με στόχο την παραμονή αρχικά και μετά ό,τι καλύτερο έρθει, η Λαμία ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή της στην μεγάλη κατηγορία. 

Στη Volley League Γυναικών θα γιορτάσει τα επτά χρόνια ιστορίας του ο Α.Ο. Λαμίας 2013. Η ομάδα της Φθιώτιδας κληρώθηκε στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος και το προσεχές Σάββατο (10/10, 18.00) θα δώσει στο «Χαλκιοπούλειο» το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στη Volley League με αντίπαλο τον περσινό δευτεραθλητή Α.Ο. Θήρας.

Από την ομάδα της σεζόν 2019-20 παρέμειναν στη Λαμία έξι αθλήτριες και έγιναν οκτώ προσθήκες, με την Ξένια Κακουράτου και την Αλεξία Καλανταρίδου να ξεχωρίζουν, όπως επίσης οι Αμερικανίδες Λι Τζέιμεσον, Έιντζελ Γκάσκιν και η γνωστή στο ελληνικό κοινό Μιργιάνα Κομλένοβιτς. Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε για 7η συνεχή χρονιά ο Ηλίας Αγγέλης, με τον οποίο ο Α.Ο. Λαμίας στοχεύει στη καθιέρωσή του στη Volley League.

Το ρόστερ του Α.Ο. Λαμίας 2013 ΕΔΩ.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη