Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Κάτω τα χέρια από την ΛΑΡΚΟ, καμία απόλυση εργαζομένου

Το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Λαμίας χαιρετίζει τις αγωνιστικές αποφάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, μετά και τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης που επιδιώκει την εκποίηση της επιχείρησης με το εργοστάσιο κλειστό και όλους τους εργαζομένους απολυμένους. Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ 56 χρόνια τώρα έχουν δώσει το αίμα και τον ιδρώτα τους για να υπάρχει αυτό το εργοστάσιο, γι’ αυτό και δεν θα τσιμπήσουν στις παγίδες των «κοινωνικών ταμείων» και «πακέτων αποζημίωσης», αλλά θα δυναμώσουν τον αγώνα τους για να μην χαθεί καμία θέση εργασίας και για την συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου. 

Ξέρουμε πως αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης απέναντι στην κυβέρνηση και τα κοράκια  που έχουν πέσει να πλουτίσουν. Στηρίζουμε κάθε απόφαση  για κινητοποιήσεις των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Ενώνουμε μαζί τους τη φωνή μας για να ακουστεί πιο δυνατά το σύνθημα «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ».

Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση το Σάββατο 17 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 11 π.μ στη πύλη του εργοστασίου. Στέλνουμε μήνυμα, πως δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν παραπάνω από 1000 συναδέλφους, πως δεν θα τους αφήσουμε να ερημώσουν μία περιοχή.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και εργαζόμενες της Φθιώτιδας να δώσουμε μαζικό δυναμικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση, για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ και να συνεχιστεί η ενιαία λειτουργία της, για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Για να μην μετατραπεί η Λοκρίδα σε «κρανίου τόπο», για να μην τσακιστεί η ζωή και το μέλλον των οικογενειών των εργατών.

Στις 17 Οκτώβρη να ακουστεί δυνατά πως «Με αίμα και ιδρώτα δένουμε το ατσάλι, θα τους σταματήσουμε με ενότητα και πάλη».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη