Blue Star Delos: Συναγερμός με κρούσμα σε γκρουπ 23 Γάλλων μαθητών, στον Πειραιά ο ΕΟΔΥ

Blue Star Delos: Συναγερμός με κρούσμα σε γκρουπ 23 Γάλλων μαθητών, στον Πειραιά ο ΕΟΔΥ

Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει το πλοίο Blue Star Delos (από τη Σαντορίνη) με τις υγειονομικές αρχές να είναι σε κατάσταση συναγερμού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ενημερωθεί για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους επιβάτες.

Ανάμεσα στους επιβάτες του πλοίου βρίσκονται και 23 Γάλλοι τουρίστες και βρέθηκε θετικό κρούσμα, ενώ κλιμάκια του ΕΟΔΥ σπεύδουν στο λιμάνι του Πειραιά ώστε να τους μεταφέρουν σε ξενοδοχείο καραντίνας για να προχωρήσουν στις διαδικασίες των τεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γάλλοι μαθητές μαζί με τη συνοδό τους έφτασαν στην Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τους διενεργήθηκαν τεστ κορονοϊού.

Μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, συνέχισαν το ταξίδι τους με προορισμό τη Σαντορίνη, έφτασαν στο νησί και εκεί ενημέρωσαν από τον ΕΟΔΥ τη Γαλλίδα συνοδό του γκρουπ ότι είναι θετική στον κορονοϊό.



via Ειδησεις https://ift.tt/37jPnm0

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη