Υποτροφίες από την Cosmote σε πρωτοετείς φοιτητές

photo: Eurokinissi

Υποτροφίες της Cosmote προκειμένου να βοηθηθούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μπορούν να διεκδικήσουν και φέτος οι πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Ο θεσμός των υποτροφιών Cosmote έχει βοηθήσει, τα τελευταία 18 χρόνια, 700 φοιτητές έχοντας διαθέσει συνολικά 6 εκατ. ευρώ. Οι πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων σε όλη την Ελλάδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, έως και τις 22 Οκτωβρίου 2020 στο www.cosmote-scholarships.gr.

Tο νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 30 υποτροφίες: 29 για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

To ποσό υποτροφίας για σχολές τετραετούς φοίτησης, ανέρχεται σε 15.000 ευρώ, ενώ για σχολές πενταετούς φοίτησης αυξάνεται σε 18.750 ευρώ. Για την υποτροφία Ζαχαρίας Πιπερίδης, το ποσό ανέρχεται σε 25.000 ευρώ. Επιπλέον, για τις καθημερινές ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους υποτρόφους laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.

«Αν μας έχει διδάξει κάτι η δύσκολη περίοδος που διανύουμε, είναι ότι αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια ως ευκαιρίες για αλλαγή, μπορούμε να προοδεύσουμε και να πάμε μπροστά. Οι υπότροφοί μας είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτής της θετικής στάσης ζωής. Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας τα ακαδημαϊκά τους βήματα. Επενδύοντας στο μέλλον αυτών των παιδιών, επενδύουμε στο μέλλον της πατρίδας μας. Σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους μας», επεσήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι συμμετοχής και αιτήσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα των υποτροφιών.



via Ειδησεις https://ift.tt/3jOuhQh

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη