Ανδρουλάκης στο Dnews: Να αναδειχτεί η χτεσινή απόφαση και να απαγορευτεί η συμμετοχή Λαγού στις εργασίες του ΕΚ

Ανδρουλάκης στο Dnews: Να αναδειχτεί η χτεσινή απόφαση και να απαγορευτεί η συμμετοχή Λαγού στις εργασίες του ΕΚ

Τον αποκλεισμό του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, από τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ζητά με επιστολή του στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. David Sassoli, ο Νίκος Ανδρουλάκης

Όπως τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στο Dnews «Η επιστολή αυτή προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σασόλι, έρχεται να συμπληρώσει την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, καθώς αναμένεται να κυλήσει αρκετός χρόνος από την ετυμηγορία των δικαστών μέχρι να έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις».

Και συνεχίζει λέγοντας «Η ενέργειά μου αυτή έχει σκοπό να αναδείξει τη σημασία της δικαστικής απόφασης για την Ελλάδα αλλά και για το τι σημαίνει να δρα ανεξέλεγκτα εντός του θεσμού ένας Ευρωβουλευτής που έχει καταδικαστεί για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, υπεύθυνης για δολοφονίες και για επιθέσεις σε μετανάστες και πολιτικούς της αντιπάλους. Εν αναμονή της οριστικοποίησης της απόφασης, οφείλουμε να πιέσουμε για τη λήψη μιας πολιτικής απόφασης, ώστε να απαγορευθεί η συμμετοχή του καταδικασθέντα νεοναζιστή Ευρωβουλευτή Γ. Λαγού, στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».



via Ειδησεις https://ift.tt/3lnwkuQ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη