Eli Lilly: Στον ορίζοντα νέα συνδυαστική θεραπεία για την COVID-19

Photo: pexels

Τα πρώτα συνδυαστικά αποτελέσματα μίας νέας θεραπευτικής προσέγγισης κατά της νόσου COVID-19 παρουσίασε η Eli Lilly. Πρόκειται για δύο αντισώματα που στοχεύουν σε διαφορετικά σημεία της πρωτεΐνης του SARS-COV-2. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία στρέφεται στον FDA για τη λήψη έκτακτης άδειας χρήσης της πρώτης θεραπείας αντισωμάτων κατά του κορονοϊού που ανέπτυξε.

Στον FDA, τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων, απευθύνθηκε η Eli Lilly ζητώντας ταχεία άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για τη θεραπεία με αντισώματα που ανέπτυξε, με την εταιρεία να παρουσιάζει παράλληλα και τα πρώτα ενθαρρυνιτικά δεδομένα μίας νέας συνδυαστικής θεραπείας.

Η Eli Lilly ανέφερε ότι υπέβαλε αρχική αίτηση για την ταχεία έγκριση χορήγησης θεραπείας με αντισώματα που ανέπτυξε, κυρίως για ασθενείς υψηλού ρίσκου που πρόσφατα διαγνώστηκαν με ήπια έως μέτρια COVID-19. Θυμίζουμε ότι, πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρεία συνέδεσε τη θεραπεία αντισωμάτων της για τον Sars-CoV-2 με την επίτευξη χαμηλότερων ποσοστών νοσηλείας σε ασθενείς υψηλού ρίσκου που πρόσφατα διαγνώστηκαν με ήπια έως μέτρια COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ



via Ειδησεις https://ift.tt/3jFCndS

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη