Live οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Στόλτενμπεργκ

Live οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Στόλτενμπεργκ

Επαφές του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιένς Στόλτενμπεργκ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο γγ του ΝΑΤΟ είχε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια μετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη στην οποία πήραν μέρος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και η επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Ελένη Σουρανή.

Μετά τη λήξη της σύσκεψης, οι δηλώσεις από τους κ.κ. Μητσοτάκη και Στόλτενμπεργκ:

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα στον απόηχο της συμφωνίας για δημιουργία μηχανισμού αποτροπής κρίσεων στο ΝΑΤΟ μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Ο γενικός γραμματέας του NATO χθες βρέθηκε στην Τουρκία, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της χώρας Ταγίπ Ερντογάν και τον υπουργό Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου. Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενς Στόλτενμπεργκ, συζήτησαν «για τον στρατιωτικό μηχανισμό αποτροπής που αναπτύχθηκε από το ΝΑΤΟ για την Ανατολική Μεσόγειο».



via Ειδησεις https://ift.tt/3iy9YF5

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη