Με εντολή Πατούλη «κατέβηκαν» αφίσες από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας (pics)

Με εντολή Πατούλη «κατέβηκαν» αφίσες από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας (pics)

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομάκρυναν παράνομα αναρτημένες αφίσες, από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας έχουν ξεκινήσει από χθες τη διαδικασία αποξήλωσης δεκάδων αφισών που αναρτήθηκαν παράνομα, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, μετά από σχετικές αυτοψίες που έγιναν τόσο από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας όσο και τους αρμόδιους για την εποπτεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής.

Τα συνεργεία απομακρύνουν με ειδικά καλαθοφόρα οχήματα αφίσες από τις λεωφόρους Αλεξάνδρας Αθηνών, Θηβών, Αμφιθέας, Ιάσονος, Βουλιαγμένης, Μεσογείων, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πατησίων, Γαλατσίου, Κηφισίας και την Ιερά Οδό.

Κατεβαίνουν αφίσες από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται πως «οι αφίσες εκτός από τη ρύπανση που προκαλούν, σε κάποια σημεία αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς καθώς μπορεί να προκαλέσουν απόσπαση προσοχής αλλά και να αποκρύψουν ταμπέλες οδικής σήμανσης, όπως και φωτεινούς σηματοδότες».

Παράνομες αφίσες στην Περιφέρεια Αττικής

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Μηδενική ανοχή σε όσους δεν εννοούν να συμμορφωθούν με το νόμο και επιμένουν να παρανομούν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ρυπαίνει το περιβάλλον και να απειλεί την οδική ασφάλεια. Η δέσμευσή μας για τήρηση της νομιμότητας θα γίνει πράξη. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε δράση για τον καθαρισμό των δρόμων από τις παράνομες και επικίνδυνες πινακίδες είχαμε ξεκαθαρίσει ότι όσοι συνεχίσουν να παρανομούν θα καταγγέλλονται και η υπόθεση θα πηγαίνει στον εισαγγελέα προκειμένου να επιβάλλονται και τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Όποιος θέλει να διαφημίζεται, θα πρέπει να το κάνει νόμιμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τις ζωές των πολιτών».

Με εντολή Πατούλη αποξηλώνονται αφίσεςvia Ειδησεις https://ift.tt/3jBxCls
Από το Blogger.