Το Spotify επιτρέπει πλέον την αναζήτηση τραγουδιών μέσω στίχων!

Photo: pexels

Μαζί με τη νέα αναζήτηση, το Spotify φέρνει επίσης μία ανανεωμένη και διαφορετική προσέγγιση αναφορικά με τα πιο δημοφιλή άλμπουμ της εβδομάδας.

Το τελευταίο μεγάλο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στη λίστα του Spotify είναι η δυνατότητα αναζήτησης τραγουδιών χρησιμοποιώντας στίχους.

Καθώς ο χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση με βάση τους στίχους, εμφανίζονται όλα τα σχετικά τραγούδια που ταιριάζουν με τον συγκεκριμένο στίχο και τα οποία θα έχουν την ετικέτα «Lyrics Match».

Στην ίδια οθόνη εμφανίζονται κι άλλα πιθανά αποτελέσματα οπότε οι χρήστες θα πρέπει να δίνουν περισσότερη βάση στο που εμφανίζονται οι ετικέτες.

Το Spotify λανσάρει επίσης και έναν νέο λογαριασμό στο Twitter, το @SpotifyCharts, όπου θα ενημερώνει τους χρήστες για τα κορυφαία άλμπουμ της εβδομάδας από Παρασκευή έως και Πέμπτη. Ακόμη, κάθε Δευτέρα θα δημοσιεύονται γραφήματα που θα παρουσιάζουν τα κορυφαία άλμπουμ των ΗΠΑ καθώς και τα κορυφαία παγκοσμίως. Εκτός όμως από την εβδομαδιαία ενημέρωση, ο νέος αυτός λογαριασμός στο Twitter θα μοιράζεται και τα κορυφαία 50 τραγούδια της εβδομάδας των οποίων η αναπαραγωγή έγινε μέσω streaming στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο.

{https://twitter.com/spotifycharts/status/1313106853493182469?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/3dbNkS4

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη