Πρόεδρος περιπτερούχων για μέτρα κατά κορονοϊου: Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους για να φτιάχονται νωρίτερα (vid)

INTIME

Στο μέτρο ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού που έχει λάβει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το οποίο τα περίπτερα υποχρεούνται να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα,αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτεριούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μαλλιός. Όπως είπε ο πρόεδρος περιπτερούχων χαρακτηριστικά: «τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα για να φτιάχνονται νωρίτερα». 

«Τα παιδιά έχουν κάνει τα κουμάντα τους και τα βλέπεις με τελάρα μπύρες και σκληρά ποτά για να φτιάχνονται νωρίτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάλλιος μιλώντας στο OPEN TV και σημείωσε ότι «το κακό ξεκινά από τις 8, 9 όταν βγαίνει η παρέα».

«Τα παιδιά πρέπει να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ»

Σύμφωνα με τον ίδιο τα παιδιά «έρχονται έτοιμα φτιαγμένα με τελάρα μπύρες με το ουίσκι τους. Τα παιδιά πρέπει να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ»

Αναφερόμενος στο μέτρο σύμφωνα με το οποίο τα περίπτερα υποχρεούνται να κλείνουν τα μεσάνυχτα σχολίασε ότι «ασφαλώς έχει επηρεάσει και αυτό, αλλά μπροστά στα χειρότερα που μας είχαν κλείσει, κατάλαβαν το λάθος τους οι κυβερνώντες και έκαναν ένα βήμα πίσω».via Ειδησεις https://ift.tt/2H2P6t5

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.