Νίκας και Τατούλης: Στα άκρα ο καβγάς νυν με πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου (vid)

korinthos tv

Σκληρή αντιπαράθεση και άγριο καβγά στο περιφερειακό συμβούλιο «έστησαν» ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον προκάτοχό του Πέτρο Τατούλη.

Όπως μετέδωσε το korinthos.tv, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο κ. Νίκας είπε ότι δεν αξιοποιήθηκε μελέτη του δήμου Καλαμάτας για το στάδιο της πόλης και ο κ. Τατούλης το διέψευσε. Ο κ. Νίκας επικαλέστηκε τη μαρτυρία του τότε διευθυντή της δημοτικής Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλη Τζαμουράνη, ο κ. Τατούλης επέμεινε στον ισχυρισμό του πως δεν παρέλαβε μελέτη και κουβέντα στην κουβέντα η ψυχραιμία πήγε… περίπατο και ο καβγάς δεν άργησε να γίνει.

Ο Π. Νίκας είπε στον Πέτρο Τατούλη «μου προκαλείς το γέλιο με όσα έχεις κάνει 11 χρόνια και όποτε είσαι απέναντί μου θα είσαι καθιστός».

Δείτε το βίντεο:



via Ειδησεις https://ift.tt/2Helo46

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη