Η Ουρανία Μιχαλολιάκου πέταξε νερά σε δημοσιογράφους (vid)

eurokinissi

Εξοργίστηκε από την παρουσία των δημοσιογράφων η κόρη του καταδικασμένου πλέον για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Η παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου που καταδίκασε την Χρυσή Αυγή, φαίνεται πως εξόργισε την κόρη του.

Όπως μετέδωσε το Mega, κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, όμως ξαφνικά ήρθε νερό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο σπίτι μένει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη τους Ουρανία.

Στο σημείο υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.



via Ειδησεις https://ift.tt/34JuyNI

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη