Αποκάλυψη φωτιά από Wall Street Journal για Τραμπ: Hξερε πως είχε κορονοϊό και το έκρυβε!

Photo: EPA

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχωρά σήμερα η εφημερίδα The Wall Street Journal σχετικά με τον Πρόεδρο Τραμπ.

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο έκρυψε τα αποτελέσματα του πρώτου rapid test που έκανε την Πέμπτη και το οποίο ήταν θετικό, αλλά πήγε να δώσει συνέντευξη στο δίκτυο Fox News.

Τα ψέματα δεν τελειώνουν εκεί, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν είναι θετικός στον κορονοϊό απέκρυψε τα αποτελέσματα του τεστ και απάντησε πως ανέμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο είχε αποκαλύψει πως μέχρι στιγμής θετική στον κοροναϊό βρέθηκε μόνο η στενή του συνεργάτιδα, Χόουπ Χικς, ενώ απέφυγε να πει το παραμικρό για τον ίδιο.

«Θα κάνω τεστ απόψε ή αύριο το πρωί» είπε ο κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Τραμπ σε σύμβουλό του: Μην πεις τίποτα για το θετικό τεστ

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο πρόεδρος ανακοίνωσε τελικά μέσω Twitter ότι εκείνος και η Μελάνια είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Η Wall Street Journal αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από σύμβουλό του να μην αποκαλύψει το αποτέλεσμα του rapid τεστ που βρέθηκε θετικό.

«Μην το πεις σε κανέναν» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με το άτομο του στενού του περιβάλλοντος που μίλησε στην εφημερίδα.

Αποκαλύψεις και από το CNN – Έμαθε για την συνεργάτιδά του και… πήγε ταξίδι

Την ίδια ώρα, ερωτήματα εγείρονται σχετικά με τον χειρισμό της κατάστασης από τον Λευκό Οίκο, πριν από την ανακοίνωση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι θετικός στον κορονοϊό.

Όπως είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες η ανταποκρίτρια του CNN, Κάιτλαν Κόλινς, μια μικρή ομάδα αξιωματούχων στον Λευκό Οίκο γνώριζε ότι η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, Χόουπ Χικς, είχε διαγνωστεί θετική στον ιό.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ να ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης στο Νιου Τζέρσεϊ για έρανο, ούτε την υπουργό Τύπου Κέιλεϊ Μσενάνι να ενημερώσει στον Λευκό Οίκο, ενώ ενδεχομένως είχε έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Το ερώτημα θα είναι για τον Λευκό Οίκο γιατί ο Τραμπ πήγε στο Νιου Τζέρσεϊ, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο αυτούς τους ανθρώπους, αυτούς τους δωρητές και τους χρηματοδότες; Και, φυσικά, γιατί η γραμματέας Τύπου προχώρησε σε ενημέρωση, παρότι γνώριζε ότι είχε έρθει σε επαφή με κάποιον που μόλις είχε διαγνωστεί θετικός σε κοροναϊό;», διερωτάται η Collins, προσθέτοντας: «Δεν μας έχει πει ακόμη. Δεν μίλησε καν στους δημοσιογράφους που ήταν στο αεροπλάνο. Και θα υπάρξουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το ότι ο Λευκός Οίκος κρατά αυτές τις πληροφορίες όχι μόνο από τους δημοσιογράφους στην αίθουσα αλλά και από τον αμερικανικό λαό, για την κατάσταση της υγείας του προέδρου και των ανθρώπων με τους οποίους πιθανώς ήρθε σε επαφή».



via Ειδησεις https://ift.tt/33vUZHz

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη