Εκλογές ΗΠΑ 2020: Το πρώτο αποτέλεσμα είναι γεγονός

APE

Τα πρώτα αποτελέσματα των πλέον κρίσιμων αμερικανικών προεδρικών εκλογών των τελευταίων ετών είναι γεγονός.

Ένα ψαροχώρι στο Νιου Χάμσαϊρ της Νέας Αγγλίας, το Ντίξβιλ Νοτς έστειλε ήδη τα αποτελέσματά του και αυτά είναι ξεκάθαρα: Πέντε άτομα ψήφισαν και όλοι επέλεξαν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Open TV στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, το ένα ψαροχώρι στη Νέα Αγγλία οι κάτοικοι γύρισαν την πλάτη τους στον Ντόναλντ Τραμπ. Το ενδιαφέρον με το Ντιξβιλ Νοτς είναι ότι σύμφωνα με τους τοπικούς «εκλογικούς» μύθους των ΗΠΑ το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου χωριού είναι προπομπός για το τελικός αποτέλεσμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2016 δεν είχε επαληθευτεί ο μύθος ωστόσο καθώς είχαν ψηφίσει και οι 7 κάτοικοι του χωριού. 4 ψήφους είχε πάρει η Χίλαρι Κλίντον, 2 ο Ντόναλντ Τραμπ και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γκάρι Τζόνσον 1 ψήφο.



via Ειδησεις https://ift.tt/3elEyRJ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη