Εφημέριος στα Χανιά καλεί ασθενείς του νοσοκομείου να κοινωνήσουνε

HANIANEWS

Ανακοίνωση έβαλε εφημέριος, στις εξωτερικές πόρτες του νοσοκομείου Χανίων για να κοινωνήσουνε οι ασθενείς. Εν μέσω υγειονομικής κρίσης και σε μία χρονική περίοδο που η αύξηση των κρουσμάτων είναι δραματική και ο αριθμός των διασωληνωμένων σε νοσοκομεία της χώρας πολύ υψηλός.

Η ανακοίνωση σύμφωνα με το hanianews γράφει:

Με αφορμή τον αυριανό (Τρίτη 3 Νοεμβρίου) εορτασμό της "ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου", ο εφημέριος του ομώνυμου ναού που βρίσκεται στον περίβολο του Νοσοκομείου Χανίων, θυροκόλλησε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί, ότι "όσοι εκ των ασθενών θέλουν να κοινωνήσουν, να το δηλώσουν στην Προϊσταμένη του Τμήματος".

HANIA

Σύμφωνα με το hanianews η αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων δηλώσανε πλήρη άγνοια



via Ειδησεις https://ift.tt/2TJOrPM

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη