Αναλήψεις μετρητών τώρα και απευθείας από το ταμείο του σούπερ μάρκετ - Καλύτερη Λαμία

Αναλήψεις μετρητών τώρα και απευθείας από το ταμείο του σούπερ μάρκετ

Αναλήψεις μετρητών τώρα και απευθείας από το ταμείο του σούπερ μάρκετ

Aναλήψεις μετρητών και ψηφιακές υπηρεσίες πληρωμής σε μετρητά από τα ταμεία των σούπερ μάρκετ Bazaar με την βοήθεια της γερμανικής viafintech.

Στην ελληνική αγορά εισέρχεται η γερμανική viafintech, με έδρα το Βερολίνο (γνωστή στη Γερμανία με το εμπορικό σήμα Barzahlen), εγκαινιάζοντας τα πρώτα ψηφιακά ΑΤΜ αλλά και ψηφιακές υπηρεσίες πληρωμής σε μετρητά.

Η viafintech, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη ιδιωτική υποδομή μετρητών στην περιοχή DACH, εισέρχεται στην αγορά μέσω συνεργασίας με τα σούπερ μάρκετ Bazaar, τα οποία είναι μέλη του Ομίλου ΒΕΡΟΥΚΑ A.E.

Ποιες είναι οι λύσεις όμως που θα προσφέρονται στους καταναλωτές από την προαναφερθείσα συνεργασία. Πλέον οι καταναλωτές των supermarket Bazaar, θα μπορούν να καταθέτουν και να κάνουν ανάληψη μετρητών από τον τρέχοντα τραπεζικό τους λογαριασμό με απευθείας χρήση των smartphone τους σε περισσότερα από 110 σημεία.

Επιπλέον, διαδικτυακά καταστήματα και εταιρείες χρέωσης, όπως επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας ή εταιρίες τηλεπικοινωνιών, μπορούν επίσης να ενσωματώσουν την υπηρεσία viacash, προκειμένου να παρέχουν στους πελάτες έναν εύκολο τρόπο πληρωμής των λογαριασμών τους σε μετρητά ή λήψης επιστροφών χρημάτων σε μετρητά στα συνεργαζόμενα καταστήματά.

Να σημειωθεί ότι η viafintech είναι η πρώτη εταιρεία που θα παρέχει αυτήν την υπηρεσία στην Ελλάδα και το όραμα του προϊόντος της, viacash, είναι να ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων καταναλωτών, όπως διευκρινίζεται στην σχετική ενημέρωση.via Ειδησεις https://ift.tt/3kYXb0E
Από το Blogger.