Επίθεση σε συναγωγή και καταιγισμός πυρών στο κέντρο της Βιέννης

Kronen Zeitung (Twitter)

Επίθεση σε συναγωγή στη Βιέννη, καταιγισμός πυρών στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αυστρίας.

Η αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung κάνει λόγο για μια επίθεση σε συναγωγή και για πυροβολισμούς στο κέντρο της Βιέννης, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει μεγάλη ανάπτυξη δυνάμεων της, χωρίς όμως να αναφέρει τον λόγο.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο της ανάπτυξης των αστυνομικών δυνάμεων, ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει. Η εφημερίδα τόνισε ότι η επίθεση έγινε στο δρόμο όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη συναγωγή της πόλης. Η Kronen Zeitung και άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πυροβολισμούς στην περιοχή μιας γειτονικής πλατείας.

{https://twitter.com/disclosetv/status/1323352564017041408?s=20}

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα, ένας φρουρός αστυνομικός λέγεται ότι πυροβολήθηκε και η κατάστασή του είναι σοβαρή. O δράστης παραμένει ασύλληπτος και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

{https://twitter.com/SVNewsAlerts/status/1323355186283368449?s=20}

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και κοινοποίησε η εφημερίδα, δείχνει την αστυνομία σε δράση και ακούγονται επίσης πυροβολισμοί. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανταλλαγή πυρών στο κέντρο της Βιέννης, ανέφερε η αυστριακή αστυνομία στο twitter, κάνοντας λόγο για αρκετούς τραυματίες, συμβουλεύοντας τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

{https://twitter.com/LPDWien/status/1323353271390605313?s=20}

Η εφημερίδα Falter, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών, έκανε λόγο για έναν νεκρό. Νωρίτερα η εφημερίδα Kronen Zeitung έκανε λόγο για επίθεση σε συναγωγή και για πυροβολισμούς. Η αστυνομία ανέφερε στο tweet της ότι έχουν αναπτυχθεί όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της.

Η ισραηλινή θρησκευτική κοινότητας στην Αυστρία κάλεσε όλους τους Εβραίους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους, σύμφωνα με την Kronen Zeitung. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και κοινοποίησε η εφημερίδα, δείχνει την αστυνομία σε δράση και ακούγονται επίσης πυροβολισμοί.

{https://twitter.com/krone_at/status/1323346045535948812?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/2TJOxqC

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη