Ειδησεις: Τρικάκια από τον Ρουβίκωνα έξω από το ΑΤ Κολωνού

Ειδησεις
Dikaiologitika News - Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. 
Τρικάκια από τον Ρουβίκωνα έξω από το ΑΤ Κολωνού
Nov 22nd 2020, 20:28, by nospam@dikaiologitika.gr (Γιώργος Γάκης)

Τρικάκια από τον Ρουβίκωνα έξω από το ΑΤ Κολωνού

Ο Ρουβίκωνας, το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή τα επεισόδια που σημειωθήκαν την ημέρα του Πολυτεχνείου, πέταξε τρικάκια έξω από το ΑΤ Κολωνού.

Συγκεκριμένα, η αναρχική συλλογικότητα πέταξε τρικάκια έξω από το αστυνομικό τμήμα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «μια ελάχιστη συμβολική κίνηση αλληλεγγύης για την οικογένεια που χτυπήθηκε μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της στα Σεπόλια».

Πιο αναλυτικά:

«Η κορύφωση της καταστολής ολοκληρώθηκε στο πογκρόμ αστυνομικής βίας εναντίον μιας ολόκληρης οικογένειας στα Σεπόλια. Άντρες της ομάδας 'Δράση' φρόντισαν να χτυπήσουν και να σκορπίσουν, στην κυριολεξία, όλα τα μέλη της οικογένειας σε αστυνομικά τμήματα και νοσοκομεία.

Αρχικά, αφού εισέβαλαν μέσα στην πολυκατοικία που κατοικεί η οικογένεια, χτύπησαν ένα διαδηλωτή και τη μητέρα του και αφού τον συνέλαβαν, έστειλαν τη μητέρα του στον Ευαγγελισμό.

Στη συνέχεια, η αδερφή του, ο πατέρας του και δύο φίλοι του έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στο ΑΤ Κολωνού. Χτυπήθηκαν άγρια και συνελήφθησαν όλοι τους, με τον πατέρα να παθαίνει ισχαιμικό επεισόδιο, να οδηγείται στον Ευαγγελισμό και να νοσηλεύεται φρουρούμενος», αναφέρει ο Ρουβίκωνας.

Media files:
2acef7264c9c20ba0eda0bf63ecde2c5_XL.jpg (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.