Ειδήσεις - Dikaiologitika News - Ειδήσεις: Ηλεκτρική σκούπα... εξερράγη και προκάλεσε εγκαύματα σε 44χρονη μητέρα (vid)

Ειδήσεις - Dikaiologitika News - Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Ηλεκτρική σκούπα... εξερράγη και προκάλεσε εγκαύματα σε 44χρονη μητέρα (vid)
Nov 24th 2020, 19:50, by nospam@dikaiologitika.gr (Μαλλιαρού Άννα)

Ηλεκτρική σκούπα... εξερράγη και προκάλεσε εγκαύματα σε 44χρονη μητέρα (vid)

Παραλίγο τραγωδία για μια 44χρονη μητέρα, που ενώ έκανε δουλειές μέσα στο σπίτι της, είδε την ηλεκτρική σκούπα ατμού να εκρήγνυται, προκαλώντας της εγκαύματα, με φουσκάλες και ανοιχτές πληγές στο πόδι.

«Αυτή εδώ είναι η σκούπα που έσκασε… βλέπετε εδώ πέρα πώς έχει ανοίξει στη μέση… αυτά εδώ είναι τα κομμάτια… Κι εδώ όπως βλέπετε είναι το πόδι μου εδώ, που έχω πάθει το έγκαυμα…» είπε σοκαρισμένη η γυναίκα στο Mega.

«Εγώ να καίγομαι, να πονάω. Παθαίνω έγκαυμα στο αριστερό πόδι. Πέφτω κάτω, στραμπουλάω το άλλο μου το πόδι, και καθώς σκάω παθαίνω έγκαυμα και στον πωπό, γιατί πέφτω πάνω στην σκούπα και κάηκε» είπε η 44χρονη.

«Εδώ είναι η σκούπα… κι εδώ είναι το καλώδιο… και τα κομματάκια…», αναφέρει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το μόλις ενός έτους αγοράκι της που ήταν στο διπλανό δωμάτιο, μόλις άκουσε τη σκούπα να σκάει άρχισε να ουρλιάζει απ' τον φόβο του και η μητέρα του έτρεξε, το πήρε αγκαλιά για να το ηρεμήσει κι ύστερα πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς, για να ζητήσει βοήθεια.

«Μετά πήγα φαρμακείο μου δώσαν αλοιφές, με περιποιηθήκαν τα παιδιά. Τι να πω; Το γόνατο πιο κάτω, μέχρι κάτω όλο το πέλμα σχεδόν, το πόδι, όλη η πίσω πλευρά. Μου είπαν να πάρω αντιβίωση για να μην μολυνθεί αυτό».

Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσε τη σκούπα ατμού. Την είχε αγοράσει πρόσφατα, για καλύτερη απολύμανση. Μετά το πρώτο σοκ, η 44χρονη επικοινώνησε με το κατάστημα από το οποίο την προμηθεύτηκε.

«Ύστερα που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπανε ότι μπορεί να φταίω και εγώ κιόλας. Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κάνα κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου άνοιγε κάνα κεφάλι. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ».

«Εδώ βλέπετε τη πρίζα ότι είναι ατόφια η πρίζα… ότι δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα… γιατί ούτε κι εδώ οι πρίζες που έχουμε, εδώ ήταν η σκούπα… γιατί μου είπαν ότι μπορεί να έχει γίνει και βραχυκύκλωμα και να φταίω εγώ».

Πέντε μέρες μετά το περιστατικό, η 44χρονη ακόμα περιμένει κάποιος να ενδιαφερθεί, είτε από το κατάστημα που την αγόρασε κι έχει ενημερώσει για το τι έχει συμβεί, είτε από την εταιρία που την κατασκεύασε.

«Είχα αφήσει κάτω την σκούπα και έφυγα, πήγαινα στον μικρό, έσκασε πάνω στο πόδι μου φεύγοντας. Ευτυχώς και πάλι που δεν ήταν ο μικρός εκεί. Γλίστρησα, έπεσε κάτω και έπαθα έγκαυμα και στον μηρό πίσω. Πήρα τηλέφωνο για να μιλήσω με την εταιρεία και δεν με πήρε κανείς πίσω. Δεν είχα καμία ανταπόκριση από την εταιρεία που το πήρα. Σήμερα την πήγαμε στην εταιρεία και ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα. Έχει βγει και σαν διαφήμιση μπορεί να το πάρουν κι άλλα νοικοκυριά…».

Media files:
ccfb92af1bf8038cc7563d90b51b83f9_XL.jpg (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.