Κορονοϊός Ελλάδα: Οδηγίες Χαρδαλιά για το lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, οι κατηγορίες και οι κωδικοί για τα sms

Κορονοϊός Ελλάδα: Οδηγίες Χαρδαλιά για το lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, οι κατηγορίες και οι κωδικοί για τα sms

Κορονοϊός Ελλάδα: Διευκρινίσεις Χαρδαλιά για τα νέα, εξατομικευμένα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, σε ολόκληρες τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών. Υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση σε όλα τα Λύκεια και τα ΑΕΙ, τι μηνύματα θα στέλνουν οι κάτοικοι των περιοχών για την μετακίνησή τους.

Ανοικτά παραμένουν χονδρεμπόριο, βιομηχανία, ξενοδοχεία, καθώς και τα σχολεία. Τονίζεται ότι είναι υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση σε όλα τα λύκεια, καθώς και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στις δύο αυτές περιοχές εφαρμόζεται 24ωρος περιορισμός στις μετακινήσεις με εξαιρέσεις ανά χρονική ζώνη (05.00-21.00 και 21.00-05.00). Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα μπορούν να μετακινούνται με προηγούμενη (δωρεάν) αποστολή SMS στο 13033, όπως γινόταν στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Η μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας εφόσον είναι απαραίτητο, γίνεται αποκλειστικά με σχετική βεβαίωση τύπου Α του εργοδότη. Δεν χρειάζεται SMS.

Διαβάστε τι ισχύει για το διάστημα 05:00-21:00 και 21:00-05:00, καθώς και τους κωδικούς  που χρησιμοποιούνται εδώ.



via Ειδησεις https://ift.tt/3jSXmJn

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη