Ειδήσεις: Αυτή είναι η νοσηλεύτρια που βάζει τους συνωμοσιολόγους των εμβολίων στη θέση τους

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Αυτή είναι η νοσηλεύτρια που βάζει τους συνωμοσιολόγους των εμβολίων στη θέση τους
Dec 29th 2020, 07:03, by nospam@dikaiologitika.gr (Χρήστος Σκάνδαλος)

Αυτή είναι η νοσηλεύτρια που βάζει τους συνωμοσιολόγους των εμβολίων στη θέση τους

Καθώς διακυβεύεται η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον νοσηλευτή ή τον γιατρό, η νοσηλεύτρια εξηγεί γιατί αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη διαδικασία με την ανάρτηση της.

Η νοσηλεύτρια και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, Έλενα Πέτρακα, είναι η γυναίκα που με ανάρτηση της στο Facebook απάντησε στους ισχυρισμούς συνωμοσιολόγων για εμβολιασμό του πρωθυπουργού με φυσιολογικό ορό. Στην ανάρτηση της ξεκαθάρισε τι είδαμε κατά τον εμβολιασμό του πρωθυπουργού.

Σε συνέντευξη της στο MEGA, αναφέρει πως έχει δει και άλλα τερατουργήματα στο Facebook από «δήθεν» ειδικούς αλλά δεν είχε απαντήσει. Δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού να έχει αναγκάσει χώρες ολόκληρες σε αποκλεισμό, η προχθεσινή ανάρτηση ήταν πολύ σημαντική, καθώς διακυβεύεται η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το ιατρικό προσωπικό.

«Η χορήγηση των φαρμάκων γίνεται πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο που μας δίνουν οι εταιρείες» σημείωσε μεταξύ άλλων και εξηγεί ακριβώς το προπαρασκευαστικό στάδιο πριν χορηγηθεί το εμβόλιο στους πολίτες και πώς γίνεται η διάλυση με φυσιολογικό ορό. «Σε κάθε μπουκαλάκι περιέχονται 5 δόσεις εμβολίου και δεν πρεπει να χαθεί ούτε μια δόση εμβολίου»

Media files:
82bdca4c4b73614535434bba18c2c85d_XL.jpg (image/jpeg, 0.2 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.