Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού σε αστυνομικούς στη Λαμία

eurokinissi, φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός επικρατεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, καθώς στα τελευταία τεστ που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ, ανιχνεύθηκαν 5 νέα κρούσματα, με τα τέσσερα από αυτά στο Β' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Σύμφωνα με το lamiareport, τα αποτελέσματα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣΥΦ Νίκος Τριανταφύλλης που, όπως αναφέρει, το 5ο κρούσμα είναι στην έδρα της ΔΑ Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αρνητική εξέλιξη με τα αποτελέσματα των χθεσινών μοριακών τεστ στα οποία επιβλήθηκαν οι συνάδελφοι μας , καθώς (προς το παρόν και εν αναμονή και των υπολοίπων αποτελεσματων) βρέθηκαν τέσσερα (4) νέα θετικά κρούσματα συναδέλφων που υπηρετούν στο Β ' Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων , ένα (1) θετικό μετά από επανεξέταση και ένα (1) θετικό σε υπηρεσία της έδρας της Δ. Α Φθιώτιδας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Φθιώτιδας κ. Αλεξάνδρας ΠΛΑΤΙΑ και του Διευθυντή της ΤΟΜΥ Λαμιας κ. Παύλου ΜΑΜΑΚΗ, οι οποίοι για ακόμα μια φορά ανταποκρίνονται άμεσα τόσο στο αίτημα μας όσο και στο αίτημα του Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας κ Δημήτρη ΦΟΥΡΛΑ, ο οποίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά, για την άμεση διενέργεια μοριακών τεστ και στο υπόλοιπο προσωπικό του Β' Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Για ακόμη μια φορά ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες συναδέλφους μας».via Ειδήσεις https://ift.tt/2W0Ak9P
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.