Ειδήσεις: Αλλαγές στα ταξί: Πόσα άτομα επιτρέπονται παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Αλλαγές στα ταξί: Πόσα άτομα επιτρέπονται παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Dec 31st 2020, 07:30, by nospam@dikaiologitika.gr (Γεωργία Μισεμικέ)

Αλλαγές στα ταξί: Πόσα άτομα επιτρέπονται παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Αλλάζει ο αριθμός των ατόμων που θα επιβιβαστούν σε ταξί σήμερα παραμονή αλλά και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Αίρεται για σήμερα, παραμονή αλλά και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το όριο του ενός ατόμου για τις μετακινήσεις με ταξί, σύμφωνα και με την ανακοίνωσητης εταιρία Beat.

«Για πιο άνετες μετακινήσεις, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα Πρωτοχρονιάς δε θα ισχύει το όριο του ενός επιβάτη στα ταξί, σε διαδρομές προς και από γιορτινές συναθροίσεις και οικογενειακά τραπέζια» σημειώνεται στην ενημέρωση που παρέχει η εταιρεία.

ΤΑΞΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι σε ένα αυτοκίνητο επιβαίνουν έως τέσσερα άτομα - μέλη της ίδιας οικογένειας – δεν θα βεβαιώνεται παράβαση. Ίδιος όπως είπε θα είναι ο επιτρεπόμενος αριθμός και στα ταξί (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού).

Ο κωδικός για το ρεβεγιόν

Παρά την προσωρινή άρση του μέτρου, που γίνεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών, όλοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 για να πάνε στο ρεβεγιόν τους.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6. Μάλιστα, τον ίδιο κωδικό θα πρέπει να στείλουν και μετά την αποχώρηση από τους από το σπίτι στο οποίο θα γιορτάσουν.

Υπογραμμίζεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 22:00 και 05:00 παραμένει σε ισχύ, χωρίς καμία αλλαγή, και αυτές τις ώρες θα επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες μετακινήσεις.

Media files:
1bc71c9e44f7781d8c64fcd03747c30f_XL.jpg (image/jpeg, 0.2 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.