Ειδήσεις: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξηγεί πώς «γεννήθηκε» το φημισμένο... προφιτερόλ

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξηγεί πώς «γεννήθηκε» το φημισμένο... προφιτερόλ
Dec 29th 2020, 07:53, by nospam@dikaiologitika.gr (Μαλλιαρού Άννα)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξηγεί πώς «γεννήθηκε» το φημισμένο... προφιτερόλ

Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο δεύτερος μίλησε μεταξύ άλλων και για την περιβόητη σκηνή με το... προφιτερόλ.

"Είμαι σίγουρος ότι όλη η τεχνική είναι δική σου στη σκηνή με το προφιτερόλ, αυτό θαυμάζουμε όλοι στο προφιτερόλ" είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στον Γιώργο Κωνσταντίνου.

"Βοήθησε ο σκηνοθέτης, μου είπε ότι πρόκειται για έναν φοιτητή που βλέπει το προφιτερόλ και ταράζεται. Από εκεί και πέρα τους συνδυασμούς τους έκανα, ο αυτοσχεδιασμός είναι πολύ σημαντικός. Πειραματίστηκα πολύ στις πρόβες, το έφτιαχνα από δω, το έφτιαχνα από εκεί, ήθελα να δω πώς θα το πω για να μην είμαι και καραγκιόζης. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι μπαλαφάρας ή καραγκιόζης πάνω στη σκηνή. Δεν το άντεχα αυτό το πράγμα" είπε ο Κωνσταντίνου.

"Αυτό ξέσπασε στην πρεμιέρα. Δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε κανένας. Είχε κάτω 1.500 άτομα, στο Κοτοπούλη τότε. Όταν έπαιξε η σκηνή, το ένιωθα όμως από μέσα μου, όλο αυτό το ένιωσα στο χέρι μου, το ζούσα, ήθελα να το φάω... Εκείνη τη στιγμή έφυγε η πλατεία από κάτω, έγινε της τρελής!" ανέφερε ο ηθοποιός.

Media files:
54261a8e30c36d2a4f415d3e30ac8458_XL.jpg (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.