Ειδήσεις: Παγώνη: Αν συνεχίσει η αύξηση των κρουσμάτων δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Παγώνη: Αν συνεχίσει η αύξηση των κρουσμάτων δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα
Dec 30th 2020, 07:26, by nospam@dikaiologitika.gr (Χρήστος Σκάνδαλος)

Παγώνη: Αν συνεχίσει η αύξηση των κρουσμάτων δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα

Προβληματισμένη εμφανίστηκε η κυρία Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για το τετραψήφιο νούμερο κρουσμάτων (1.047) που εμφανίστηκε χθές, λέγοντας «όποιος μιλάει τώρα για άνοιγμα, δεν μπορεί να είναι σοβαρός».

Επισημαίνωντας τον κίνδυνο η κυρία Παγώνη σε συνέντευξη της στο Open, είπε πως το επόμενο διάστημα το σύστημα θα δεχθεί μεγάλη πίεση και ανέφερε χαρακτηριστικά, «Τα κρούσματα ανεβαίνουν τόσο γρήγορα που κανείς δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Χρειάζονται πάρα πολλά τεστ για να δούμε τι μας γίνεται. Να βρούμε τους ασυμπτωματικούς και να γίνει η ιχνηλάτησή τους, γιατί εκεί είναι το θέμα».

«Τώρα, στο δεύτερο lockdown, η προσέλευση non covid ασθενών γίνεται κανονικά στα νοσοκομεία, σε αντίθεση με το πρώτο lockdown που είχαν πάει όλα πίσω. Και καλά κάνει ο κόσμος κι έρχεται. Πρέπει να γίνουν χειρουργεία, να προχωρήσει η διαδικασία, να γίνουν οι εξετάσεις. Πρέπει να ενισχυθούν οπωσδήποτε τα νοσοκομεία», συμπλήρωσε.

Έκλεισε αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στις κλινικές λέγοντας, «είναι πάνω από 2.500 ασθενείς στις απλές κλινικές COVID και πολλοί απ' αυτούς δυστυχώς θα διασωληνωθούν. Όποιος λέει ότι πρέπει να ανοίξουμε στις επόμενες δύο εβδομάδες, δεν είναι σοβαρός. Αυτό θα πρέπει να το δούμε λαμβάνοντας υπόψιν τα κρούσματα και τις διασωληνώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και στην αρχή της επόμενης. Αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα, θα πιεστεί το σύστημα, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα».

Media files:
c465ee91dc9ce3c243ac76c586258070_XL.jpg (image/jpeg, 0.2 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.