Ειδήσεις: Αυξάνονται τα θύματα του «ψευτογιατρού», νέες εξελίξεις για δύο παρακυκλώματα

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Αυξάνονται τα θύματα του «ψευτογιατρού», νέες εξελίξεις για δύο παρακυκλώματα
Dec 29th 2020, 06:32, by nospam@dikaiologitika.gr (Χρήστος Σκάνδαλος)

eurokinissi

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του «ψευτογιατρού» με τα χίλια πρόσωπα. Στα 12 τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους, ενώ «τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά» λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία για την υπόθεση του άνδρα με τα χίλια πρόσωπα, εξαιτίας του οποίου χάθηκαν ανθρώπινες ζωές.

Άνδρας που έχασε τη καρκινοπαθή σύζυγο του, μιλάει στην ΕΡΤ περιγράφοντας το μαρτύριο που έζησε. «Εγώ της έλεγα να συνεχίσει τον σωστό δρόμο, με γιατρούς, νοσοκομεία και αυτή μου έλεγε ότι σωστός δρόμος είναι αυτά που της προτείνει. Τέτοια πλύση εγκεφάλου της είχε κάνει. Δεν μπορείς να μην προστατεύεις τον εαυτό σου, να μην τρως, να μην παίρνεις φάρμακα, πώς ζεις, μόνο με μήλα, της έλεγα»

Σύμφωνα με ένα από τα θύματα του «Ισχυριζόταν ότι ήταν ο πιλότος που είχε καταρρίψει το αεροπλάνο του ανιψιού του Ερντογάν και για το λόγο αυτό είχε επικηρυχθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και δήθεν φυλασσόταν από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

Ο 47χρονος συνεργαζόταν με δύο παρακυκλώματα σύμφωνα με μαρτυρία θύματος. Το ένα προωθούσε σκευάσματα, ενώ το άλλο απασχολούσε νοσοκόμες που «ψάρευαν» υποψήφια θύματα στα νοσοκομεία.

Οι αρχές ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει που κατέληγε το μαύρο χρήμα που αποσπούσε ο ψευτογιατρός από τα θύματα του και συνεχίζουν τις έρευνες τους.

Media files:
51d711fcc91e18a36d2672f4d0b3315b_XL.jpg (image/jpeg, 0.3 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.