Ειδήσεις: Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για lockdown και μετακίνηση από νομό σε νομό

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για lockdown και μετακίνηση από νομό σε νομό
Dec 29th 2020, 07:15, by nospam@dikaiologitika.gr (Σιάρκος Μάκης)

Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για lockdown και μετακίνηση από νομό σε νομό

Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το πως θα πορευτεί η χώρα μετά τις 7 Ιανουαρίου όταν και λήγει το lockdown. Αυτό τόνισε σε πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα τόνισε σύντομα θα παρθεί η απόφαση και για τα σχολεία ενώ τόνισε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ανοίξουν πρώτα τα δημοτικά σχολεία και μετά οι υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες. 

Σήμερα εκτός απρόοπτου θα συνεδριάσει η επιτροπή του υπουργείου Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊου, με τους επιστήμονες και τους λοιμωξιολόγους να παίρνουν την απόφαση για την πρόταση τους που θα καταθέσουν στην κυβέρνηση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

lockdown813

Στο τραπέζι της επιτροπής θα βρεθεί το άνοιγμα των σχολείων με την ημερομηνία που θα συζητηθεί είναι αυτή της 11ης Ιανουαρίου 2020 και όχι αυτή της 8ης Ιανουαρίου. Στην συνεδρίαση της επιτροπής αναμένεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο του σταδιακού ανοίγματος των σχολείων με τα δημοτικά σε κάθε περίπτωση να ανοίγουν πρώτα.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι αποφάσεις τις κυβέρνησης για το lockdown και το πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Media files:
53f53c67d8d7d881597df697ffe502ff_XL.jpg (image/jpeg, 0.6 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.