Ειδήσεις: Παγώνη: «Πώς να πέσουν τα κρούσματα, όταν όλοι είναι έξω και δεν υπάρχει lockdown;»

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Παγώνη: «Πώς να πέσουν τα κρούσματα, όταν όλοι είναι έξω και δεν υπάρχει lockdown;»
Dec 28th 2020, 21:05, by nospam@dikaiologitika.gr (Γιώργος Γάκης)

Παγώνη: «Πώς να πέσουν τα κρούσματα, όταν όλοι είναι έξω και δεν υπάρχει lockdown;»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών, Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, έκανε κριτική σχετικά με τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους και τη μη τήρηση του lockdown.

Η κα Παγώνη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian, αναρωτήθηκε: «Περιμέναμε κρούσματα και θάνατοι να πέφτουν πολύ γρηγορότερα. Υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο σε πολλές περιοχές. Στην ουσία δεν έχουμε lockdown. Αν βγείτε έξω, θα καταλάβετε. Πώς να μειωθούν έτσι τα κρούσματα; Το πρωί στην Αθήνα δεν μπορείς να προχωρήσεις, υπάρχει πολύς κόσμος».

«Δεν υπάρχουν συνωμοσίες, υπάρχει μόνο το εμβόλιο για τον κορονοϊό που θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», σχολίασε για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το εμβόλιο που κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Σχετικά με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία ανέφερε: «Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς, θα αποφασιστεί στη πορεία. Όπως είναι τα πράγματα τώρα, δεν μπορούμε να το δούμε γιατί γίνονται λίγα τεστ αυτές τις ημέρες».

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε και σε απορίες για τις δόσεις και τις διαδικασίες των εμβολίων: «Ο εμβολιασθείς, αν κολλήσει κορονοϊό, τον μεταδίδει γιατί καλύπτεται σε ποσοστό 50%. Όταν κάποιος ξεκινήσει από το εμβόλιο μιας εταιρείας, συνεχίζει με το ίδιο εμβόλιο και όχι κάποιας άλλης εταιρείας.

Media files:
8217ae01ee689577aef440ce41c311e1_XL.jpg (image/jpeg, 0.3 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.