Ειδήσεις: Επέμβαση για την Ασημίνα του MasterChef: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές»

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Επέμβαση για την Ασημίνα του MasterChef: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές»
Dec 29th 2020, 08:02, by nospam@dikaiologitika.gr (Μαλλιαρού Άννα)

Επέμβαση για την Ασημίνα του MasterChef: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές»

Την Ασημίνα Ουστάλλι του MasterChef, συνάντησε το Happy Day. Η μαγείρισσα από το MasterChef 3 μίλησε για την επέμβαση που έκανε στην μύτη της, πως περνά στην καραντίνα και αν θα συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές» είπε στην κάμερα η Ασημίνα.

«Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά.

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει. Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή», πρόσθεσε η μαγείρισσα.

Media files:
291a3209b941714424737044e113a9bd_XL.jpg (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.