Ειδήσεις: Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου
Dec 29th 2020, 07:33, by nospam@dikaiologitika.gr (Μαλλιαρού Άννα)

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου

Η πρώτη αποχώρηση από το φετινό Survivor ήταν οικειοθελής. Η Έλενα Λιλιοπούλου άφησε τους Μάχητες και πήρε τον δρόμο της επιστοφής για την Ελλάδα.

Η ίδια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ» είπε η 24χρονη φουρνάρισσα.

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση» είπε η Έλενα Λιλιοπούλου στον παρουσιαστή του Survivor.

Media files:
42535121b1c9fb64d4867b3a69de506a_XL.jpg (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.