Ειδήσεις: Σοκαριστική πρόβλεψη Σαρηγιάννη: 2.000 κρούσματα κάθε μέρα στο τέλος Φεβρουαρίου

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο - Dikaiologitika News 
Σοκαριστική πρόβλεψη Σαρηγιάννη: 2.000 κρούσματα κάθε μέρα στο τέλος Φεβρουαρίου
Jan 8th 2021, 07:30, by nospam@dikaiologitika.gr (Σιάρκος Μάκης)

INTIME

Σοκαριστική πρόβλεψη Σαρηγιάννη. Προβλέπει 2.000 κρούσματα ημερησίως έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Μιλάμε για δραματική αύξηση κρουσμάτων χωρίς στην ουσία από τον Νοέμβριο η χώρα να έχει σοβαρή οικονομική δραστηριότητα.

Τον προβληματισμό του για το άνοιγμα των σχολείων αλλά και την επικείμενη επαναλειτουργία του click away, εξέφρασε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, τονίζοντας πως τα προγνωστικά του μοντέλα, τα οποία και έχουν επαληθευτεί πλήρως μέχρι σήμερα, δείχνουν 2.000 κρούσματα του κορονοϊού την ημέρα στα τέλη Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο OPEN TV, ο κ. Σαρηγιάννης είπε ότι το ερώτημα πλέον είναι εάν θα ανοίξει το λιανεμπόριο με τη μέθοδο του click away, τονίζοντας όμως πως σε αυτή την περίπτωση θα εφαρμοστεί το λεγόμενο «ακορντεόν» αναγκαστικά ώστε να μην πιεστεί το ΕΣΥ ή αν θα κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε να επαναλειτουργήσει το λιανεμεπόριο όταν οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες. Τέλος, ο καθηγητής ανέφερε ξανά πως εκείνος θεωρεί καλύτερο να ανοίξουν τα σχολεία στις 25 Ιανουαρίου.

Media files:
7e126a0c533c7e9adafdb4a320f3ce25_XL.jpg (image/jpeg, 0.4 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.