Ειδήσεις: Το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησης Βίσση – Βανδή το 2008

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησης Βίσση – Βανδή το 2008
Jan 3rd 2021, 10:10, by nospam@dikaiologitika.gr (Αγγελική Μαξούρη)

Screenshot Alpha

 «Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ» ξεκαθάρισε Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας το ντουέτο που έκανα Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή λίγο πρίν το τέλος του 2020.

Την πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Video Music Awards, πολλά χρόνια πριν την πρώτη τους συνύπαρξη στη σκηνή του τελικού του J2US, αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ» ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μια συνάντηση μεταξύ της Άννας και της Δέσποινας το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Awards. Είχαν ξαναβρεθεί στην πρόβα και είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Η Δέσποινα είχε πολύ ευγενικά
πλησιάσει και της είχε πει «καλησπέρα, τι όμορφη που είσαι», και η Άννα της είπε «κι εσύ». Είχαν μιλήσει για 5-10 λεπτά. Ίσως τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια συνεργασία. Τα είχαν πει γλυκά και ήρεμα.

Μετά οι κάμερες είχαν ρωτήσει την Άννα και είπε ότι βρέθηκαν. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά τόσο-όσο... Τι σημαίνει όμως το μαγικό timing…» κατέληξε η ίδια.

Media files:
f624d34958e06b1133f417074dc4b3f8_XL.jpg (image/jpeg, 0.2 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.