Έκρυβε σε σπηλιά της Μάνης 60 κιλά κάνναβης

Έκρυβε σε σπηλιά της Μάνης 60 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 38χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 29 και 30 ετών, αντίστοιχα, που βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης.

Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σε δύσβατη δασική περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας και εντός απόκρημνης σπηλιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -13- συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους -59.095- γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, τις πιο πάνω ναρκωτικές ποσότητες, τις είχαν αποκρύψει στο σημείο, οι παραπάνω αλλοδαποί, εκ των οποίων οι δύο, ο 29χρονος και ο 30χρονος, βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης και μετά τη σύλληψή τους, τις διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, ο 38χρονος αλλοδαπός.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι πιο πάνω αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο αλλοδαπό, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, σε αποθήκη και σε αγρόκτημά του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -1- κιλού, -1- σπάθα με μήκος λάμας -29- εκατοστών και -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pzuidF
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη