Λαύριο – ΠΑΟΚ 84-77: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Σερέλη

intime

Επιστροφή στις νίκες για το Λαύριο, το οποίο αν και δυσκολεύτηκε αρκετά επικράτησε με 84-77 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ενώ είχε χτίσει διαφορές μέχρι και 14 πόντων στο πρώτο μέρος κατάφερε να τις απωλέσει κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι, ωστόσο η συνέπεια του Κόζι από την γραμμή των βολών και ένα λάθος του Λαβ στο τελευταίο λεπτο ήταν αρκετά για να της χαρίσει την νίκη.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Το Λαύριο κατάφερε δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο να πάρει αέρα 6 πόντων, ωστόσο η υπεροχή των φιλοξενούμενων στα ριμπάουντ τους έδινε δεύτερες ευκαιρίες και τους κράταγε κοντά στο σκορ.

Το Λαύριο ανέβασε στροφές στα τελευταία λεπτά του δεκαλέπτου και κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά (25-12) τρέχοντας ένα σερί 11-0.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το διψήφιο προβάδισμα τους και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με την διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ των 12 και δεκατεσσάρων πόντων για αρκετή ώρα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τρέξει ένα 9-0 σερί μειώνοντας στους 5 πόντους (33-28), με το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι για γερά νεύρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο βρήκε το Λαύριο να προηγείται με 44-37.

Περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cqF5TK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη