Ειδήσεις: Τη Δευτέρα ξεκινά ο εμβολιασμός για άτομα άνω των 85 ετών

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο - Dikaiologitika News 
Τη Δευτέρα ξεκινά ο εμβολιασμός για άτομα άνω των 85 ετών
Jan 8th 2021, 07:48, by nospam@dikaiologitika.gr (Γιώργος Γάκης)

Τη Δευτέρα ξεκινά ο εμβολιασμός για άτομα άνω των 85 ετών

Όπως ανακοίνωσε στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα αρχίσουν να εμβολιάζονται τα άτομα που είναι πάνω από 85 ετών.

«Όσοι για κάποιον λόγο είτε έχουν αλλάξει διεύθυνση είτε δεν μπορούν την ώρα του ραντεβού, πάνε στο φαρμακείο, στο ΚΕΠ ή στην άυλη και αλλάζουν την ώρα ή το Εμβολιαστικό Κέντρο» ανέφερε ο κ. Γεωργαντάς..

Οι άνω των 85 ετών, οι οποίοι είναι γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα σύμφωνα με τον υφυπουργό, καθώς θα λάβουν SMS και μόνο αν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους θα αλλάξουν το ραντεβού τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα εμφανιστούν στην ώρα και το σημείο που θα τους υποδειχθεί μέσω του μηνύματος.

Η ηλικιακή ομάδα των άνω των 85, υπολογίζεται σε περίπου 100.000 και θα ακολουθήσει ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων. Όταν ανακοινωθεί η έναρξη του εμβολιασμού για τις ευπαθείς ομάδες, τότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για το εμβόλιο και η αποστολή των SMS 13034.

O κ. Γεωργαντάς τόνισε ακόμη ότι είναι σε λειτουργία και πλατφόρμα για τεστ κορονοϊού σε εκπαιδευτικούς. «Σε περίπου ένα 24ωρο κλείνεται το ραντεβού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Media files:
2f0b15f070b329019102eb4aad9df8d8_XL.jpg (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.