Ειδήσεις: Αύριο η απόφαση για την τηλεκπαίδευση την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Αύριο η απόφαση για την τηλεκπαίδευση την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου
Jan 3rd 2021, 20:53, by nospam@dikaiologitika.gr (Γεωργία Καλαντζή)

Αύριο η απόφαση για την τηλεκπαίδευση την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Το ερώτημα είναι αν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, με τηλεκπαίδευση.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε για το νέο lockdown δεν ξεκαθαρίζει το θέμα, όμως ως προς αυτό το ζήτημα, κύκλοι του υπουργείου Παιδείας ανέφεραν ότι πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα εξ αποστάσεως τη συγκεκριμένη μέρα και ότι τα σχολεία θα ανοίξουν διά ζώσης τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, και όχι στις 8 Ιανουαρίου όπως θα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες.

Ωστόσο, όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, που είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ήταν ξεκάθαρος ως προς το άνοιγμα όλων των σχολείων, όπως εξήγησε, με την απόφαση του lockdown ως τις 11 Ιανουαρίου διευκολύνονται και οι ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν αν η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη.

Media files:
637a120d9f1110e4317996baa003eee2_XL.jpg (image/jpeg, 0.2 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.