Λαμία: Αυτός ήταν ο καταζητούμενος συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι


Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με έναν εκτελεστή της νύχτας

Εκτελεστής μπράβος στην Αθήνα ήταν ο συλληφθείς - συνεπιβάτης του Αλκετ Ριζάι που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου στη Λαμία και σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από τις 14 Ιανουαρίου ένταλμα σύλληψης για δολοφονία.

Ο καταζητούμενος είχε μεταβεί στη περιοχή για να παραλάβει τον Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού την ημέρα που ξεκινούσε η πενθήμερη άδεια την οποία είχε πάρει ο βαρυποινίτης. Κατά την έξοδο από τη πόλη της Λαμίας, όμως, «έπεσαν» πάνω σε ελέγχους για τον κορονοιό και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο 36χρονος Αλβανός κατηγορείται πως σκότωσε έναν ομοεθνή του σε μπαρ στην Αθήνα το 2017 και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με έναν εκτελεστή της νύχτας και επισημαίνουν πως η έρευνα θα φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο όταν ο 36χρονος μεταφερθεί στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα.
 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη