Τζανδάρης: «Είμαστε αισιόδοξοι στη Λαμία για την παραμονή»

Παναιτωλικός-Λαμία: Ο Φάνης Τζανδάρης χαρακτήρισε θετικό τον βαθμό στο Αγρίνιο.

Ο μέσος της Λαμίας Φάνης Τζανδάρης τόνισε ότι κι ο ένας βαθμός για την Λαμία κόντρα στον Παναιτωλικό είναι θετικός στη μάχη για την παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζανδάρη: «Θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια αν και ήρθαμε για τρεις βαθμούς. Τουλάχιστον δε χάσαμε, αφού ο Παναιτωλικός είναι απ’ τις ομάδες που παλεύουμε για σωτηρία. Για τη δική μου εμφάνιση είμαι χαρούμενος, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, νομίζω πως είχαμε φάσεις με ανοιχτή εστία. Πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε.

Είμαστε αισιόδοξοι, δουλεύουμε σκληρά, το θέλουμε πολύ, φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε. Το θέμα είναι να έρθουν και οι βαθμοί».

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη