Προειδοποίηση Γώγου: «Δύσκολα τα πράγματα σε Αττική και Πάτρα, θέλουμε να προλάβουμε ένα τρίτο κύμα»

Προειδοποίηση Γώγου: «Δύσκολα τα πράγματα σε Αττική και Πάτρα, θέλουμε να προλάβουμε ένα τρίτο κύμα»

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής για τον κορονοϊό, Χαράλαμπος Γώγος, χαρακτήρισε πολύ δύσκολα τα πράγματα ειδικά στις «κόκκινες» περιοχές, στην Αττική και την Πάτρα. Τόνισε πώς «θέλουμε να προλάβουμε το τρίτο κύμα».

Ο καθηγητής, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6» είπε ότι αυτό που «θέλουμε να προλάβουμε ένα τρίτο κύμα».

«Προαποφασίσαμε στην περίπτωση που μια περιοχή είναι κόκκινη ή γίνει κατά τη διάρκεια της αποκλιμάκωσης, θα παίρνονται επιπλέον μέτρα, όπως το κλείσιμο των Λυκείων και το click away στα καταστήματα». συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παράλληλα εξήγησε ότι «η κινητικότητα είναι αυτή που βαραίνει», εξηγώντας ότι ορισμένες δραστηριότητες όπως το ψάρεμα και το κυνήγι, θα εξεταστούν και πάλι από την επιτροπή.

«Είναι οι λεπτομέρειες που μπορούμε να τις δούμε και θα τις δούμε», και κατέληξε ότι «αν ο κόσμος βγαίνει έξω στο βαθμό που βγαίνει τώρα, είναι μεγάλο στοίχημα να μειώσουμε αυτή την κινητικότητα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3j2LXYF
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη