Επασί: Ένας από τους λόγους που η Λαμία ελπίζει!


Η Λαμία πήρε ανάσα την Τετάρτη μετά τη νίκη της επί του Απόλλωνα Σμύρνης, είδε πως... υπάρχει ζωή κι ένας από τους λόγους που μπορεί να ελπίζει στην παραμονή είναι και ο τερματοφύλακάς της, Ντεβί Επασί!

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα έκανε την Τετάρτη η Λαμία. Είναι αλήθεια πως η ομάδα της Φθιώτιδας, μετά την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο. Κάθε αγωνιστική, είναι πιο ανταγωνιστική από την προηγούμενη και δείχνει έτοιμη για ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Αυτό το αποτέλεσμα το πλησίασε στο Περιστέρι που έχασε με ανατροπή στο φινάλε, έφτασε πολύ κοντά στον Βόλο με μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμα περισσότερο στο Αγρίνιο με τα δοκάρι να της το στερούν, μέχρι που ήρθε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα να της το δώσει! Ένα τρίποντο που μπορεί να είναι η αρχή της αντεπίθεσης, αλλά και μια νίκη που πιθανότατα θα χανόταν χωρίς τον Ντεβί Επασί!

Ένας από τους λόγους που η Λαμία δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο είναι το γεγονός πως έχει αρχίσει να δέχεται δύσκολα τέρμα. Σίγουρα σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν οι αμυντικοί, αλλά ακόμα μεγαλύτερο ο Ντεβί Επασί. Ο Γάλλος τερματοφύλακας, έχει δείξει την αξία του στη χώρα μας ήδη από το πρώτο πέρασμά του με την φανέλα του Λεβαδειακού. Πλέον έχει καταφέρει να δώσει μια σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, καθώς δέχεται με αρκετή δυσκολία τις τελευταίες αγωνιστικές γκολ.

Κράτησε το τρίποντο, 219 λεπτά cleen sheat!
Κόντρα στη Λαμία είναι γεγονός πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε και μια σπουδαία απόδοση. Είχε μία από τις χειρότερές του στο πρωτάθλημα φέτος, όμως ακόμα κι έτσι θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό. Αυτό ίσως να είχε συμβεί χωρίς τον Επασί.

Στη μοναδική πραγματικά σπουδαία ευκαιρία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο Γάλλος πορτιέρε φώναξε... παρών! Μιλάμε για το σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ το οποίο είχε πορεία προς την δεξιά γωνία του Γάλλου, ο οποίος με σπουδαία εκτίναξη κράτησε την νίκη για την ομάδα του σε ένα κρίσιμο σημείο προς το τέλος της αναμέτρησης.

Πέρα όμως από το γεγονός αυτό, ο Επασί ήδη... τρέχει ένα cleen sheat για πρώτη φορά φέτος. Έχει να δεχτεί τέρμα από το παιχνίδι με τον Βόλο στο 51ο λεπτό, πριν δύο αγωνιστικές. Από εκείνο το λεπτό μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κόντρα στον Απόλλωνα, έχουν περάσει 219 λεπτά στα οποία ο Επασί δεν έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του. Απέναντί του έχει την επόμενη πρόκληση, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον δεύτερο γύρο και ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ το 2021 κάτι που θέλει να συνεχίσει.

Ο 27χρονος γκολκίπερ, θέλει όσο τίποτα να σταματήσει και τους «πράσινους». Θέλει να προσθέσει ακόμα 90 λεπτά ανέπαφης εστίας και φυσικά να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει βαθμό ή βαθμούς που τόσο πολύ τους έχει ανάγκη. Γνωρίζει πως θα είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, όμως δεδομένα θα τα δώσει όλα!

Έξτρα κίνητρο η επόμενη σεζόν...

Οι μήνες που διανύει στη Λαμία ο Επασί είναι και οι τελευταίοι του συμβολαίου του καθώς το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος. Δεδομένα λοιπόν, πέρα της Λαμίας, ο Γάλλος δουλεύει σκληρά και για τον ίδιο. Θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ώστε το όνομά του να αρχίσει να ακούγεται στην αγορά και να απασχολήσει ομάδες ενόψει της επόμενης σεζόν.

Φυσικά, λόγο πάνω του θα έχει και η Λαμία εφόσον έρθει η παραμονή. Ο Επασί, βρίσκεται σε μια πολύ καλή ηλικία και σίγουρα έχει έξτρα κίνητρο να κάνει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις από αυτές που έχει έως τώρα. Στόχος; Το επόμενο βήμα στη καριέρα του, που θέλει τόσο πολύ να είναι σε μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους από μια απλή παραμονή...

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη