Ειδήσεις: Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί που μετέφερε πελάτη

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο - Dikaiologitika News 
Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί που μετέφερε πελάτη
Jan 8th 2021, 07:54, by nospam@dikaiologitika.gr (Σοφία Ραχμάνη)

Eurokinissi

Στιγμές τρόμου έζησε οδηγός ταξί σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι, όταν αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο όχημά του.

Τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει στο Μενίδι, τρία ολόκληρα χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε πάλι θύματα, όταν μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε χθες βράδυ Πέμπτη σε ταξί, το οποίο μάλιστα εκτελούσε δρομολόγιο μεταφέροντας επιβάτη.

Λίγο μετά της 20:00 ο οδηγός και ο πελάτης άκουσαν ξαφνικά ένα περίεργο θόρυβο, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου για να ελέγξουν τι είχε συμβεί, όταν με έκπληξη συνειδητοποίησαν ότι μια αδέσποτη σφαίρα είχε καρφωθεί στο όχημα. Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία η οποία εντόπισε, όπως λέγεται, ένα βλήμα από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, μια γυναίκα είχε βρει πυροβολημένο το αυτοκίνητο της ενώ και οι γονείς του άτυχου Μάριου, του παιδιού που σκοτώθηκε μέσα στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα πριν τρία (3) χρόνια, εντόπισαν και πάλι ίχνη από άσκοπους πυροβολισμούς στη ταράτσα του σπιτιού τους.

Media files:
be4ba5cde7a0bb6ddde80b8a829b0658_XL.jpg (image/jpeg, 0.2 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.