Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ της Αττικής και των «κόκκινων» περιοχών

Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ της Αττικής και των «κόκκινων» περιοχών

Ανοιχτά είναι τα σούπερ μάρκετ σήμερα ενώ έχουν διαφορετικό ωράριο τα σούπερ μάρκετ της Αττικής σε σχέση με τις κόκκινες περιοχές.

Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο, η εφαρμογή του νέου πλαισίου λειτουργίας ξεκινά από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Προσοχή το ωράριο είναι ως τις 8 για Αττική, αλλά για τις άλλες κόκκινες περιοχές είναι ως τις 5.

Όσον αφορά το λιανεμπόριο για τις περιοχές επαυξημένου κινδύνου, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Αττική, οι καταναλωτές θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου με τη μέθοδο «click away», δηλαδή έχοντας καθορίσει ραντεβού και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα εκτός των καταστημάτων.

Την ίδια ώρα, για τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλείων, θα εφαρμόζεται η μέθοδος «click inside», με τους καταναλωτές να παραλαμβάνουν τα προϊόντα με ραντεβού εντός του καταστήματος.

Σύμφωνα με το υπουργείο, συνεχίζεται το μέτρο των περιορισμών στις μετακινήσεις, οπότε οι καταναλωτές θα πρέπει να στέλνουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή να μετακινηθούν με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39uwtcS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη