Έμυ Στυλιανίδου: Νέα καταγγελία κατά του Κώστα Σπυρόπουλου

Screenshot Open

Η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου προχώρησε σε καταγγελία κατά του Κώστα Σπυρόπουλου. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ίδια ο  ίδιος απέναντί της και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του.

Μιλώντας στην Ειρήνη Αρβανίτη και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» είπε ότι πέρασε από οντισιόν σε θέατρο στο Μεταξουργείο, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να κάνει άσεμνες κινήσεις μπροστά της.

«Εγώ με ονοματεπώνυμο και καλώ και τις άλλες κοπέλες που τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο να βγουν να καταγγείλουν το γεγονός. Να πούμε την αλήθεια μας. Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να πάω σε μια οντισιόν. Σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Πήγα ευπρεπώς ενδεδυμένη.

Γιατί λένε τι φορούσες και ότι προκαλείς. Φορούσα ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο. Όταν πήγα στο θέατρο με υποδέχτηκε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Ο κύριος Σπυρόπουλος. Κλείδωσε την πόρτα. Αυτό με θορύβησε λίγο, αλλά είπα μήπως γίνεται έτσι. Πίστευα πως θα ήταν και άλλοι άνθρωποι στο θέατρο. Δεν είδα κανέναν άλλον, ήμουν μόνη. Κατάλαβα πως κάνει την οντισιόν με έναν-έναν άνθρωπο. Κάναμε μια συζήτηση και κάτι δε μου άρεσε. Μια διαχυτικότητα.

Στη συνέχεια μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο. Και από εκεί και μετά άρχισε μια συμπεριφορά πολύ οικεία. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα. Ο ίδιος ήταν απέναντί μου και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του. Εγώ στη θέα όλων αυτών έφυγα από τη σκηνή και πήγα στην αίθουσα. Από τον πανικό μου τον φόβο μου και τον τρόμο μου άρχισα να γελάω υπερβολικά έντονα. Και σε μένα, στα αφτιά μου ηχούσαν τα γέλια μου περίεργα. Μετά από όλα αυτά άνοιξε την πόρτα και έφυγα τρέχοντας. Μετά από τόσα χρόνια είμαι ταραγμένη» εξομολογήθηκε.

Όσο για την ανακοίνωση απάντηση από τον δικηγόρο του Κώστα Σπυρόπουλου, είπε: «Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι έχει θίξει ανθρώπους και έχει επίγνωση των γεγονότων. Γιατί αλλιώς θα πηγαίναμε σε ένα άλλο στάδιο, θα γίνονταν άλλες αναφορές» και κατέληξε πως αν της ζητούσε συγγνώμη, θα κάλυπτε ένα μέρος της ψυχής της.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cqu84p
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη