Αιμιλία Υψηλάντη: Δέχτηκα ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

Facebook Αιμιλία Υψηλάντη

Μια νέα καταγγελία εναντίον του Γιώργου Κιμούλη,  βλέπει το φως της δημοσιότητας σήμερα Σάββατο 30/1 με την ηθοποιό, Αιμιλία Υψηλάντη να δηλώνει δημόσια ότι και η ίδια υπήρξε θύμα ψυχολογικής βίας από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη. 

Η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, μοιράστηκε τις δικές της τραυματικές εμπειρίες από συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας πως αν και δεν προέβη σε σωματική ή υβριστική επίθεση η υποτίμηση προς το πρόσωπό της, αυτό γινόταν συνεχώς με πιο υπόγειους και εκλεπτυσμένους τρόπους.

«Χρησιμοποιούσε εκλεπτυσμένες μεθόδους ώστε να προσπαθήσει να με ακυρώσει ως ηθοποιό και ως προσωπικότητα. Αυτά είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω. Δεν πρέπει να γίνει η τηλεόραση δικαστής ανθρώπων. Δέχθηκα ψυχολογική βία αν και ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η ηθοποιός εξέφρασε τη συμπαράστασή της προς τη Ζέτα Δούκα και δήλωσε πως στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη πρόκειται να σταθεί στο πλευρό της.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2M9iMHv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη