Γιάννης Σαρακιώτης για την ίδρυση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας: «Κάν’ το όπως η Χούντα»

Τις καθ’ ομολογία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου «χουντικές συνταγές» για αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια στηλίτευσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης μέσω σχετικής δήλωσής του. Όπως σχολίασε ο κ. Σαρακιώτης:

«Είναι ανατριχιαστικό να ανασύρονται πρακτικές της Χούντας ως παραδείγματα προς μίμηση, προκειμένου να δικαιολογηθεί και υποστηριχθεί το νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης της Ν.Δ.. Είναι πλέον φανερό ότι ο πανικός δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος και μετά τις συνεχόμενες γκάφες για δήθεν αστυνομοκρατία στην Οξφόρδη και σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα εγνωσμένης αξίας του εξωτερικού, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας καταφεύγει πλέον σε μια γραμμή υπεράσπισης με αναφορές σε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, όταν απουσίαζε η Δημοκρατία και κυριαρχούσε η βία και η καταπίεση στην ελευθερία λόγου, έκφρασης και σκέψης».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη