Ειδήσεις: Ανατροπή: Θα παραστεί τελικά στην ορκωμοσία των υπουργών ο Ιερώνυμος

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο - Dikaiologitika News 
Ανατροπή: Θα παραστεί τελικά στην ορκωμοσία των υπουργών ο Ιερώνυμος
Jan 5th 2021, 07:18, by nospam@dikaiologitika.gr (Σιάρκος Μάκης)

Ανατροπή: Θα παραστεί τελικά στην ορκωμοσία των υπουργών ο Ιερώνυμος

Ανατροπή δεδομένων. Ενώ πριν από λίγα λεπτά φαινόταν σίγουρο ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν θα παραστεί την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ωστόσο, με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου τόνισε πως θα παραστεί.

«Θα παραστεί στην σημερινή ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος», είπε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Αθηναγόρας Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας στον ΣΚΑΪ.

Νωρίτερα, ο Μητροπολίτης και εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου είχε δηλώσει πως ο Ιερώνυμος δεν θα είναι αυτός που θα ορκίσει τους νέους υπουργούς.

Συγκεκριμένα είχε πει μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «δεν είθισται ο αρχιεπίσκοπος να ορκίζει υπουργούς. Αν ήταν να ορκιστεί ο πρωθυπουργός θα ήταν εκεί. Θα πάει ο Γραμματέας της Συνόδου, αυτό είναι το τυπικό. Δεν ξέρω τι θα κάνει όμως».

Το αντάρτικο της εκκλησίας, που σκοπεύει να κρατήσει ανοιχτούς τους ναούς αύριο, ανήμερα των Θεοφανείων, δοκιμάζει τις σχέσεις της με την κυβέρνηση. Μάλιστα η Εκκλησία έχει προαναγγέλλει και προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης της κυβέρνησης για τα περιοριστικά μέτρα.

Media files:
54700f263748713d73d0a0fda085371b_XL.jpg (image/jpeg, 0.3 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.