Ειδήσεις: Κυβερνητικό αλαλούμ με τα σχολεία - Το Σάββατο άνοιξαν, τη Δευτέρα... άγνωστο

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Κυβερνητικό αλαλούμ με τα σχολεία - Το Σάββατο άνοιξαν, τη Δευτέρα... άγνωστο
Jan 4th 2021, 08:13, by nospam@dikaiologitika.gr (Σιάρκος Μάκης)

INTIME

Νέα δεδομένα για το άνοιγμα των σχολείων βάζει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο με ανακοίνωσή της η κυβέρνηση, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου της, Στέλιου Πέτσα, ανακοίνωσε το άνοιγμα όλων των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου.

Με σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τελικά το άνοιγμα των σχολείων δεν είναι και τόσο... σίγουρο και θα εξαρτηθεί από τη πορεία της πανδημίας της επόμενες μέρες.

Όπως τόνισε, οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν ήταν ανακοίνωση αλλά κυβερνητικός στόχος, επισημαίνοντας πως τα πάντα θα κριθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων ημερών. «Η δήλωση του κ. Πέτσας εκφράζει την βούληση. Πιστεύουμε οτι στόχος θα επιτευχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

sxoleia590

«Αν υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες θα τα ανοίξουμε;», ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωσε: «Είναι τρελός ο Πρωθυπουργός να κάνει κάτι τέτοιο».

Παράλληλα, στις 9:30 το πρωί ξεκίνησε και η τηλεδιάσκεψη λοιμωξιολόγων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπου θα τεθούν επι τάπητος όλα τα δεδομένα για την πανδημία ενώ θα γίνει και εκτενής συζήτηση για το άνοιγμα των σχολείων αλλά και για το σχεδιασμό που θα ακολουθηθεί.

Media files:
2842911733fd2734ba416b1921922b8e_XL.jpg (image/jpeg, 0.3 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.