Ειδήσεις: Κοζάνη: Πέντε Ιερείς και Μοναχοί με κορονοϊό μετά από θρησκευτική τελετή

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο- Dikaiologitika News 
Κοζάνη: Πέντε Ιερείς και Μοναχοί με κορονοϊό μετά από θρησκευτική τελετή
Jan 5th 2021, 06:20, by nospam@dikaiologitika.gr (Χρήστος Σκάνδαλος)

eurokinissi

Οι πέντε Ιερείς και Μοναχοί του Δήμου Κοζάνης, φαίνεται να νόσησαν με κορονοϊό έπειτα από τη χειροτονία που έγινε πρόσφατα για έναν εκ των μοναχών.

Στο χωριό Εμπόριο, από όπου κατάγεται ο μοναχός για τον οποίο έγινε η χειροτόνηση, έχουν νοσήσει μέχρι στιγμής 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του ιερέα του χωριού. Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ αμέσως ενημερώθηκαν για την κατάσταση συγγενείς και φίλοι, αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Το ευχάριστο είναι πως ένας που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας πήρε σήμερα, Τρίτη, εξιτήριο.

Για την Κοινότητα Εμπορίου είχαν προγραμματίστει δωρεάν rapid test κορονοϊού, για όσους μετακινούνται με αυτοκίνητο, όμως οι άστατες καιρικές συνθήκες δεν άφησαν να πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με τον κύριο Σάκη Μπόζια, πρόεδρο της Κοινότητας, η διαδικασία θα επαναληφθεί όταν αποφασίσει ο ΕΟΔΥ, ενώ σήμερα υπήρχαν πάνω από 50 κάτοικοι στα προγραμματισμένα σημεία για να κάνουν το τεστ, που δυστηχώς αναβλήθηκε.

Media files:
74adc79e49652fdda685fe66785dd1eb_XL.jpg (image/jpeg, 0.4 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.