Ειδήσεις: Στο τραπέζι το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής, πότε επιστρέφει το click away

Ειδήσεις
Έκτακτες ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο - Dikaiologitika News 
Στο τραπέζι το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής, πότε επιστρέφει το click away
Jan 5th 2021, 07:59, by nospam@dikaiologitika.gr (Σιάρκος Μάκης)

Στο τραπέζι το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής, πότε επιστρέφει το click away

Την Πέμπτη θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στο Blue Sky, τόνισε πως σε συνεργασία με τους ειδικούς και τις εισηγήσεις που θα δώσουν, θα αποφασιστεί το πώς και πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην μέθοδο του click away μετά την λήξη του αυστηρού lockdown ως τις 11 Ιανουαρίου, αρκεί να το επιτρέψουν και οι συνθήκες.

"Την Πέμπτη θα έχουμε νέα συζήτηση. Για τους επιδημιολόγους κρίνονται κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες, καθώς θα έχουν εικόνα για την περίοδο των Χριστουγέννων. Καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 του μηνός θα επιστρέψουμε στο click away", ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Οσον αφορά στο ζήτημα της αντίδρασης της Ιεράς Συνόδου και το άνοιγμα των εκκλησιών τα Θεοφάνεια, ο υπουργός τόνισε πως ελπίζει ότι θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις στην εκκλησία, σημειώνοντας πως είναι κοινό συμφέρον όλων να τηρηθούν τα μέτρα.

"Δεν είναι απόφαση που πάρθηκε για να ταλαιπωρήσει τους πιστούς, αλλά είναι μία απόφαση που έχει ληφθεί σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, καθώς έχει ξεκινήσει το τρίτο κύμα του κορωνοϊού, το οποίο είναι και το πιο φρικτό", είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως "οι νόμοι ισχύουν για όλους" και πως θα υπάρχουν κυρώσεις αν παραβιαστούν οι νόμοι.

Media files:
b49e6d3226cdbcb8dc785f0676eafd1f_XL.jpg (image/jpeg, 0.3 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.
Από το Blogger.